Léčba ekzému a lupénky

80% je spokojeno s Epidermou a jejím programem

Dlouho jsem nic nenapsal, byl jsem zaneprázdněný vývojem další kosmetické novinky, která by měla přijít na český trh v příštím roce. Na podzim. Proto se omlouvám věrným čtenářům, kterých je stále více, že píšu tak sporadicky, ale budou mile překvapeni s novými výrobky. Již nyní se těšte.

Stále se divím, kolik dostávám děkovných dopisů. Lhal bych, kdybych tvrdil, že mi to nedělá dobře. Zrovna před týdnem mě potěšil jeden dopis ze Schrothových lázní, kde pravidelně přednáším, v němž mi pacient velice děkuje za pomoc, které se mu dostalo od naši kosmetiky Epiderma. Píše, že poprvé v životě se mu podařilo projevy lupénky na lokti zklidnit natolik, že nebyla vidět. A není ojedinělý.

Nicméně stále mnoho lidí neví, jak s přípravky Epiderma zacházet. Tato kosmetika není obyčejnou kosmetikou a proto má i svůj řád, svoje postupy v ošetření kůže. Základem všeho jsou BALZÁMY. Jak na ekzém, tak i na lupénku. Obsah těchto přípravků 300ml je dostačující, aby se pacient minimálně dvakrát za den pořádně natřel a tak zvláčnil a zklidnil kůži. Většinou se ale musí vícekrát za den, protože kůže je u těchto nemocných jako houba. Tam, kde i po asi čtyřech dnech přetrvávají kožní svědivé problémy, se teprve použije na tato drobnější ložiska krém. Jak u ekzému, tak i u lupénky. Jejich použití je v návodu. U lupénky je třeba vědět, že krém obsahuje i látku, která se osvitem sluncem mění na vitamin D, což je lék první volby v léčbě lupénky. Proto není náhodou, že značka Epiderma nabízí kompletní programy k podpoře léčby kožních nemocí. Více o programech na www.epiderma.cz

                Při dodržování tohoto postupu je garance, že přibližně 75% nemocných bude bez obtíží a nebo se nemoc výrazně zklidní. A to za přibližně šest týdnů. Není to skvělé?

Zatím se mějte a ti spokojení s Epidermou ať šíří její slávu dále.

MUDr. Jiří Skalický

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

ArabicBulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishDutchEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishPortugueseRussianSpanishTurkish